Välkommen!


Vad kul att du hittat hit.


Vi driver projektet 4uvas innovativ samverkan som medfinansieras av Europeiska unionen. I det testas ett nytt sätt att arbeta med och för unga som varken arbetar eller studerar i Nybro kommun. På den här sidan sprids information om det pågående projektet.


Oavsett om du är ung och behöver stöd, jobbar för en kommun som är intresserad av nya arbetssätt eller företräder en myndighet som varit med att ta fram samverkansmodellen, så är du hjärtligt välkommen att hålla dig uppdaterad eller höra av dig till oss!


Nyheter

Förberedelser i Nybro


Just nu faciliterar en extern processledare möten för att ta fram ett konkret arbetssätt. Parallellt arbetar vi med att ta fram en aktörsgemensam kartläggning. I maj 2024 kommer den första deltagaren till projektet. Mycket ska vara klart innan dess, och det är det arbetet som sker nu under våren 2024. 

Projektsstart!


Projektet startade den 1 december 2023. Innan dess hade modellen tagits fram under ett tidigare projekt som också finansierades av Europeiska socialfonden (4uvas). Nu ska modellen testas och deltagare ska få tycka till om den i praktiken! Projektet pågår till maj 2025.